tirsdag 26. juli 2016

Terapi spill

Disse og mange andre granskende og overraskende spørsmål vil du og vennene dine gi dere i kast med i spillet Terapi. Hvor godt kjenner du egentlig vennene . Sjekk om Norli-bokhandlene har varen inne.

BESKRIVELSE: Fra esken: Hvor godt kjenner du vennene dine? Spillet Terapi er et utmerket utgangspunkt for en . Designet er humoristisk og fargerikt, og gir mange signaler om hva spillet handler om. Motivene har et naivt tegneseriepreg, som også gir en pekepinn om at .

I Terapi gjennomgår du alle seks stadium av livet, og svarer på morsomme og opplysende spørsmål om hverdagslivet og . Sammenlign priser på Tactic Terapi Brettspill. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Bruk av spill i terapi med barn og ungdom er i liten grad nevnt i terapilitteraturen (Meschiany Krontal, 1998).


Det er spesielt lite forskning på bruk av . To barnepsykologer, Kristin Sommerseth Olsen og Guro Winsnes, har sammen utviklet det terapeutiske brettspillet Hei. Dette spillet kan voksne bruke som en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg