fredag 8. juli 2016

Håndballer select

Our selection of handballs covers all players, with our best handball, the ULTIMATE, as the supreme ball - preferred by major clubs and nations worldwide. G-Sport har et mangfold av håndballer for ulike aldersgrupper, prisklasser og spillestiler. Hummel Elite Håndball er en ball som kan brukes til både kamp og trening.


Select Solera NTH Håndball i blå og grønn farge er en slitesterk trenings- og . Stort utvalg av håndballer i ulike varianter: soft, grippy og for barn. Alt utstyr til håndball får du hos INTERSPORT - Din råeste sportsbutikk på nett! Håndballer fra Hummel, Select, Kempa, Molten, Umbro og Salming i alle kvaliteter og aldersklasser. Vi er faghandel for håndball og har det store utvalget.


SELECT gir års søm- og rundhetsgaranti på alle håndballer - år på toppballen ULTIMATE. Les mer om Select Ultimate på Select's nettider. Håndballer fra Kempa, Select, Molten, Hummel, Umbro og Salming i alle størrelser og kvaliteter. Den nye Select Ultimate matchball byr på mengder med rendyrket spilleglede.


Select Ultimate er en slitesterk matchball av høy kvalitet. Select Utlimate Håndball er den offisielle Posten liga ball.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg