tirsdag 5. juli 2016

Telefonrør til mobil

Retro Telefonrøret kobles enkelt til din mobil via mm jack inngangen og har en svar tast på røret. Telefonrøret har ikke bare et nostalgisk design men er også . Bluetooth mini er telefonrøret som tar deg tilbake til 60-tallet.

Trådløst retro telefonrør til din mobil med bluetooth oppkobling - i mini . Retro Telefonrøret kobles enkelt til din mobil via mm jack inngangen og har en . Gammeldags telefonrør for mobiltelefoner. Utnytt alle mulighetene mobilen din kan gi - ved hjelp av et par ekstra dingser.

Retro telefonrør finnes til de fleste smarttelefoner, og kan blant annet kjøpes hos . Jeg tenkte å tipse dere om et morsomt tilbehør til telefonen din, nemlig et gammeldags telefonrør. Sort) Cool retro gadget til din mobil. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!


Kjøp retro telefonrør billig i nettbutikkene. Gå old school med dette telefonrør, der passer meget bedre på skulderen end din mobiltelefon. Det efterlader begge dine hænder fri til eksempelvis at crepe dit . Nå kan du snakke i telefon slik de gjorde i gamle dager!


Telefonrør med retro-design som kan kobles til din smarttelefon.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af telefonrør Mobiltelefon tilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Integrerte komponenter, Stereohøyttalere. Vi har nå telefonrør til mobil fra Finn.


Moshi POP gjør mobilen din strålefri og lesebrettet ditt om til en ekte telefon! Samsung HM50er et trådløst telefonrør til mobiltelefoner. Det hele er koblet til mobilen eller tableten din via Bluetooth, noe som sørger for . Lydkvaliteten er go så god at det ikke er røret, men hvilken mobil du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg