tirsdag 10. november 2015

Norges 500 største bedrifter

Kapital 5Største; oversikt over Norges 5største firmaer. BufretKapital har årlig i snart år publisert listen over Norges største bedrifter. Dette er den største og mest oppdaterte statusrapporten for norsk økonomi og blir hvert .

Liste over norske selskaper inneholder de 5største selskapene i Norge etter omsetning. Informasjon gis på omsetning, driftsresultat, årsresultat og antall . De har aldri vært mer produktive, og de har aldri betalt mer skatt. Dette er noen av de viktigste stikkordene for Norges 5største bedrifter, som .

Få ubegrenset tilgang til alt innhold på Aftenbladet. Johan Kaggestad (73) har trent noen av tidenes største norske langdistanseløpere. Nå kjemper han for at effekten av den enkleste og eldste av . NUMMER TRE: Aluminiumsselskapet Hydro er Norges tredje største.


Her ses fire av selskapets ansatte på Karmøy i 2008. Findexa Forlag har igjen kåret Norges 5største bedrifter, målt etter omsetning. Statoil med 6milliarder kroner i omsetning i . Telenor er Norges desidert største IT-selskap og Norges nest største konsern. Norges 5største IT- og telekombedrifter omsatte i fjor for 341 .

Det samlede overskuddet: 2milliarder. Det skriver Finansavisen, som mandag publiserte en liste over Norges 5største IT-selskaper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg