tirsdag 17. november 2015

Lightroom kurs

Adobe Lightroom er et dataprogram som gjør det mulig å organisere, redigere og forbedre bilder. Kursinstruktør Espen Faugstad vil gi deg en rask . Dette er første del av vårt nettkurs som omhandler Adobe Lightroom CC.

I denne delen kommer du til å lære hvordan man importerer og . Det vil si at jeg har lest artikler og sett videoer på nett, samt brukt dette forumet. Trenger ikke noe kurs etter min mening for å lære Lightroom. Finn relevante kurs i Adobe Lightroom.

I oversikten finner du Adobe Lightroom kurs fra hele landet, og alle Adobe Lightroom kurs er fra seriøse kursleverandører. Her finner du en oversikt over Kurs i Adobe Lightroom i hele landet. Søk gratis i Norges største og mest komplette kur.


Introduksjon til LightroomOslo, Sentrum, Osloman. Lightroom - organiseringOslo, Sentrum, Osloman. Gratis kurs i Adobe Lightroom Har du lyst å lære å bruke Adobe Lightroom? I de nærmeste månedene kan du lære Lightroom her på utdannet. Lightroom er et ypperlig program for både den profesjonelle og amatør-fotografen.


I Lightroom ligger den opprinnelige RAW-filen i bunn som du alltid kan gå . Dette er en guide for brukere av programmet Adobe Photoshop Lightroom. Det er et program som kan brukes til å organisere og redigere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg