tirsdag 24. november 2015

Mini anne

Enkel modell trenings-hjertestarter. MiniAnne med AED (hjertestarter) – et kort og. Ved hjelp av en Mini Anne treningsdukke kan du lære hjerte-og lungeredning (HLR) og bruk av hjertestarter (AED) i løpet av min.

Mini Anne Plus er en kostnadseffektiv løsning for å undervise kvalitets-HLR. En instruktør video er ikke inkludert, så bruk av kittet forutsetter at en utdannet . Med Mini Anne kan man lære hjerte-lungeredning og bruk av hjertestarter i løpet av minutter. En liten førstehjelpsdukke, som du trener livreddende .

Mini AnneMini Anne HLR og HLR-AED (bruk av hjertestarter) programmet instruerer brukeren i en praksis-mens man ser format ved hjelp a. MiniAnne” er en liten, oppblåsbar treningsdukke som sammen med en instruksjonsfilm på dvd representerer en ny og enkel metode for å lære basal . Hei og velkommen til et kurs som kan hjelpe deg å redde liv. Her vil du lære om hjerteinfarkt, hjertestans og viktigheten av . MiniAnne hjertestarterkurs med hjerte-lungeredning er et komplett kursprogram som er godkjent av både Norsk Resuscitasjonsråd (NRR) og Norsk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg