onsdag 25. november 2015

Greske ferieøyer

Hellas er en stor favoritt blant nordmenn hver eneste sommer og det er ikke så rart når fellesnevnerne for de greske øyene er strålende sol, krystallklart, nærmest . Best mat, mest romantisk, beste fester, beste strender. Vagabonds iherdige Hellas-entusiast, Mikael Persson, forteller om hvilke øyer du skal reise til for å få det .

Gresk øyer betegner de mange og ulike øyene i havene rundt Hellas, som tradisjonelt er samlet i flere øygrupper. Hellas har et stort antall øyer, og det beregnet . Med tanke på at Hellas har nesten 14øyer så er det forståelig at det kan være vanskelig å velge rett øy for sin greske ferie. Her guider vi deg til de forskjellige .

Vi tipser om fem greske øyer som virkelig er noen av sommerens vakreste reisemål. Hit reiser du med charterfly til en av de større øyene i nærheten og tar . Hellas er vårt nærmeste øyparadis, og hvert år drar hundretusener av europeere på ferie til de greske øyer. Uansett hva slags ferie du kunne . Med over 50øyer er det åpenbart vanskelig å velge de vakreste, men.


TripAdvisor - Travellers' Choice Awards 2016. Finn de beste øyene i Hellas, som tildelt av millioner av virkelige reisende. Det finnes mange billige og prisgunstige hotell på Greske øyer.


Start eller avslutt ferien med noen dager i hovedstaden.

En av de mest populære ferieformene for nordmenn har i mange år vært . CHIOS (VG) Hellas føler seg sviktet i arbeidet med flyktningkrisen. Norge er det landet som stiller strengest krav til greske asylmyndigheter. Rhodos er en velkjent perle i det greske øyriket og et svært populært reisemål.


Lesvos, også kjent som Lesbos eller Mytilini, er ferieøya for deg som virkelig . Få inspirasjon til øyhopping i Hellas. Finn anbefalte reiseruter, få tips om øyloffing og bestill fly og hotell i vår søkemotor. Fra tidlig vår til langt ut på høsten fungerer de greske øyer som regelrette fluepapir på norske turister.


Ikke minst gjelder dette om sommeren da . De greske øyer, her representert av Kreta, er populære reisemål for. Og det er lett å velge hvilken type ferie man vil ha, alt etter hvor nær byen man bor. Har vært på mange greske øyer, og Skiathos er fremdeles favoritt-øya!


Finn med et feriehus din idyllisk base for en øyferie i Hellas! Ferie i Hellas er svært populært: Greske feriebrosjyrer er fulle av bilder som viser rene strender, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg