onsdag 4. oktober 2017

Kjøling pc

Sørg for at din PC har tilstrekkelig kjøling enten det er med vifter eller vann. Prinsippet for vannkjøling er ikke ulikt som på en bil, der vannet frakter bort varmen . Det er også andre faktorer som teller inn for å få en stillegående PC.

Velger du et lyddempende kabinett så vil kabinettet også bidra med å dempe støyen fra . Det finnes forskjellige typer stillegående kjølesystemer for PCer, enten du skal plassere de på selve prosessoren eller om du skal . Vis alle produktene i kategorien Kjøling og modifisering. Dustin home har bra priser og raske leveranser.

Høy temperatur på enkelte PC-komponenter er nemlig en av de verste fiendene du har når du driver med . De beste kjøletriksene Slik ekstremkjøler du PC-en. I motsetning til mennesker og dyr kan ikke PC-en kjøle seg ned med iskrem eller en kald dusj, og høye temperaturer kan senke levetiden til en . Vis alle produktene i kategorien Vannkjøling. Dustin har bra priser og raske leveranser.


Trust Cooling Cyclone støtte for bærbar PC - Trust Notebook Cooling Stand Cyclone er en støtte for bærbare PC-er opptil 16quote; med doble vifter og 8 . Kva for kjøling er det i bærbare pc'ar? Slike cpu'ar har vanlegvis ei sinnsjukt stor vifta, men det er det jo ikkje plass . Passiv luftkjøling er en fremgangsmåte for kjøling PC-komponenter ved å trekke varme bort med en termisk ledende metallstruktur eller kjøleribbe og la varmen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg