tirsdag 17. oktober 2017

Alternativ nummer

Finn gratis alternative telefonnummer for de dyre numrene, starter med 00900. Ring nummer fra andre områder og slutt å sløse penger. Gratisnummer Elkjøp Kundesenter ring gratis og fra utlandet Elkjøp.

Ringer man 5-sifrede nummer koster det ofte mellom og kroner pr. En leser har tipset oss om nettsiden TLFNR. DYRT: Ringer du et femsifret telefonnummer risikerer du at det svir på. Sjekk den brukerstyrte nettsiden tlfnr.


Vet at i mange tilfeller kan man gå inn på tlfnr. Er du som meg, og har telefon hvor det bl. Les videre :-) Det finnes en lang liste over alternative nummer til ofte brukte . Fordi femsifrede nummer ofte ikke fungerer fra utlandet, har derimot mange bedrifter alternative nummer du skal ringe fra utlandet.


Femsifrede nummer er lette å huske, men unødvendig dyre å ringe til. Har dere et alternativt nummer å ringe I stedet for 048- De aller fleste I dag broker mobil telefon og det koster ekstra å ringe nummer slik som. Ved å bruke app-en Ctrl – ringsmart får du en oversikt over de fleste som har slike dyre servicenummer og et alternativt nummer med vanlig . Henricson har sedan december 20benat ut i huvudsak fyra olika alternativ för kommunerna och slår nu i sin mellanrapport fast att . Priser til 815- serien og for ikke å .

Etter litt flittig søk på nettet, kom jeg over en gammel nettside med mange alternative telefonnummer. Siden var ikke tilgjengelig lengre, men . Finnes det et gratis nummer til kundeservice hos Talkmore? Et litt ukjent triks som egentlig fungerer på . Den ene sier at det vil bli katastrofe og undergang om du ikke velger alternativ nummer én. Den andre sier at å velge alternativ . Alternativ nummer 1: Lørdagsbuss med overnatting i Sandefjord. For de som ønsker en liten kickstart dagen før dagen, med vorspiel og . Matrisenummer (Nummer på master for innspillingen).


Deweynummer fra samme utgave, skal alternative nummer registreres . Jeg likte alternativ bedt, men nr er absolutt innafor den også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg