fredag 15. september 2017

Pc med touch skjerm test

Rimelig hybrid-PC med imponerende batteritid. Det hjelper lite at vår testmaskin har glimrende skjerm og gode ytelser. Dette bør du tenke på før du kjøper en student-PC.

Vi ville også gått for en maskin med en skjerm av litt størrelse, for eksempel til tommer. SAMLETEST: Bærbare PC-er til rundt 50kroner14. TEST: Lenovo IdeaPad Yoga - I bruk15.


BufretTar med en hånd og gir med den andre.

Gå heller for modellen med Touch Bar. Se hvilken bærbar datamaskin som ble best i test her. PC-er med skjerm på tommer er de mest kjøpte, da disse generelt sett har en god . Med en kraftig prosessor får du det beste fra begge verdener -ytelsen til en bærbar PC og en slank, fleksibel touch-skjerm.


Lenovo Ideapad 100S 14” bærbar PC fokuserer på det essensielle i en lett, bærbar PC. FHD IPS touch-skjerm; Intel Pentium 4405U CPU; 1GB SSD og . Skal du koble til PC-en til en større skjerm kan det i tillegg kan det. Styreflaten er av typen Force Touch, som gjør at det føles som flaten gir en . TEST: Toshiba Portege Z20t – Hybrid med batterirekord.

HP mener alvor med sin nye mobile arbeidsstasjon, som er basert på en spill-pc. Vi har sjekket hundrevis av tester og bærbare PC-er på leting etter den. PC-brettene med Windows kommer nå i alle varianter. Skjermen på Yoga-maskinen kan brettes helt rundt, slik at skjermen peker opp og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg