onsdag 20. september 2017

Bluetooth mottaker bil

Sender musikk trådløst fra telefonen eller annen mediespiller til stereoen. Med meters rekkevidde, passer alle A2DP-enheter, . Adapter for å spille musikk via smarttelefon eller snakke i telefonen uten å måtte ta blikket fra veien.

Dett er en smart Bluetooth-lydmottaker som mottar trådløs avspilling av musikk fra alle lydkilder som har Bluetooth og sender lyden videre til din bilstereo via . Koble til den bluetooth-aktiverte enheten din til bilradioen eller en høyttaler med linjeinngang. Når MyJack er fulladet og parkoblet med enheten din trenger du . Bilstereo: Jeg har inngang i bilen min og ønsker for å.

Noen som kan anbefale en bluetooth adapter som jeg kan lade opp og . GUIDE: Mangler du Bluetooth i bilen? BufretHar en helt ny usb dings liggende som er Bluetooth mottaker for musikk. Skal fungere både i bil og hjemmestereo som har usb port til avspilling av musikk.


Avhengig av om det er hjemme eller i bilen du gjerne ønsker å spille musikk via Bluetooth har vi en Bluetooth musikkmottaker som passer til formålet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg