mandag 20. mars 2017

Kortholder til mobil

Denne kortholderen kan du enkelt feste bak på mobilen din, og dermed enkelt ha bankkortet og mobilen sammen. Enkelt å bruke - Praktisk løsning - Stilren .

Smart kredittkortlomme til å feste bak på mobilen. Her kan man oppbevare kredittkort, billetter, ID-kort eller litt penger. Festes med tosidig tape til mobilen.


Mikrofiber kortholder til å feste bak på mobiltelefonen din.

M-tape på baksiden gjør at den sitter godt fast på smarttelefoner. Praktisk til førerkort, kredittkort, . Kortholder i silikon materiale med antiskli effekt. Baksiden har solid lim for påliming på for eksemel mobiltelefon. Om man da har et kreditt kort i denne lommen . Kortholder i silikon til å feste bak på mobiltelefonen din.


M-lim klistremerke på baksiden gjør at den sitter godt fast på smarttelefoner. Kortholder i silikon som festes på baksiden av mobiltelefon. Størrelse: L: 4cm, B: 6cm, H: 3cm.

Enkel og praktisk kortholder til å feste bakpå mobiltelefonen. Perfekt om du ikke ønsker et stort deksel, men fortsatt kunne ha med de viktigste kortene. Kortholder som festes bak på mobil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg