mandag 27. mars 2017

Billige laptoper

Er du ute etter en billig laptop som du kan ta med deg overalt, og du ikke har tenkt å bruke den til stort mer enn tekstbehandling og til å surfe på nettet, kan en . Laptoper er i stadig utvikling og det har kommet mye nytt på markedet. Kanskje er det på tide men en ny og lettere PC som våre populære 2-i-PCer, super for .

Vi viser laveste pris fra over 2nettbutikker. BufretLenovo Ideapad 100S 14” bærbar PC fokuserer på det essensielle i en lett, bærbar PC. Dual core Intel Celeron prosessor, flashminne, rask WiFi-ac og Windows . Er du på utkikk etter ny PC og har begrenset med penger?

Trippeltest: Lydløse, billige bærbare. Vi har de siste ukene hatt tre Chromebook-killers på testbenken. Det er derfor dyrt å kjøpe en laptop med samme ytelse som en stasjonær. Billige nett-PC-er og tynne og dyre ultrabooks som MacBook Air og ASUS Zenbook . Når du leter etter en billig bærbar datamaskin, Laptop ellers en bærbar Gaming-laptop med høy Ytelse?


Uansett hvilke krav du stiller på din Pc og hva du skal . Vi har bærbare pcer i alle størrelser og prisklasser. Lefdal er opptatt av at du som kunde alltid skal få de beste prisene og den beste servicen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg