fredag 24. mars 2017

Duftolje brenner

Hell vann øverst i skålen på en duftlampe, hell noen dråper duftolje oppi vannet og tenn lyset. Når duftoljen varmes opp av telyset, vil en herlig duft spre seg i . Med denne gode brenneren kan du nyte .

Telys brenner i keramikk til duftolje. Brenner til duftolje med vakkert lavendelmønster. Duftolje som kan brukes både til lys og såpe.


Allergenfri duftolje som kan brukes både til lys og såpe.

Duft til hjemmet Telys brenner til oljer Sommer brenner med lavendel. Bilde av Durance Telys brenner til oljer Jule brenner med stjerner. Durance Telys brenner til oljer Jule brenner med stjerner.

Her legger man et telys inni duftolje brenneren og så har man vann og duftolje på toppen for å skape fantastiske dufter i rom og gang. TilbudNOK17Førpris:NOK23Rabatt - inkl. Lyset er laget av økologisk soyavoks, palmeolje, rapsolje og noen dråper eteriske oljer eller duftolje. Brenner jevnt og fint uten å sote.


Nå har jeg funnet en ny gadget som jeg bare MÅ ha. Disse lysene brenner med mindre flamme enn stearinlysene. De er tilsatt duftolje og skal ikke brennes som vanlige lys. Hobby - Hobbytips: Hobby – Lage Stearinlys.


Hell 02:dråper av duft olje av ditt valg i . Brukes som dufttilsetting i kremer,shampo etc. Også fine til å brenne i aromalamper. Brenner - brenner, reservedeler, aggregater, armeringsstål, automasjon,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg