tirsdag 25. august 2015

Usb adapter bil

Enkel og genial DAB+ løsning når bilen din har USB inngang. I 20kan du ikke lenger høre på riksdekkende radio på den vanlige FM-radioen din. NAF har testet åtte adaptere som kan ta i mot .

Har du derimot en nesten ny bil med vanlig DAB-radio, ikke DAB+, er du. Har ekstra USB-utgang i sigarettenneruttaket for lading av eksterne . En del nyere biler er utstyrt med USB-inngang, enten direkte i fronten på selve. DAB-adapter som integrerer med eksisterende lydutstyr.

Du trenger ikke ny bil når FM-nettet slukkes, bare en av disse DAB-adapterne. Du trenger ikke ny bilradio når FM-nettet slukkes, bare en av disse. Mobilen er løsningen når du ikke kan høre DAB i bilen. DAB i bilen eller ønske å investere i en ekstern adapter.


AUX-inngang, eller med datakabel til en USB-inngang om dette støttes. Ny DAB+ adapter med bluetooth, som er genialt enkel å montere. Wantit USB-adapter for bil (12V) - Med denne smarte adapteren kan du nå lade to USB-enheter under kjøreturen.


Har bilen din en gammel FM-radio, kan en DAB-adapter være den. Og viktigst er de nærmere to millionene bilene uten DAB-mottak.

Det følger med et adapter som gir deg to USB-ladepunkter. Skjerm, Handsfree, USB, Bluetooth, AUX, AUX. Tiny Audio Cbiladapter DAB+adapter. Vil du bruke mobilen som musikkspiller i bilen?


Kompakt vekselretter, V til 2V, med tilkobling for vanlig nettuttak samt USB-uttak. La solens energi lade batteriet til bilen, båten eller campingvognen. Adapterkabler med batteriklemmor, sigarettenneruttak og sigarettennerplugg . Dension DAB+U kobles ganske enkelt til systemets USB-inngang og. Monter derfor alltid DAB+ adaptere på ett lett tilgjengelig sted i bilen i fall man skulle . Mål: x x 15mm; USB lader: lader alle telefoner; Installasjon: Plug Play; Display: 4. Kjøp Bilstereo og DAB-adaptere hos Expert. Hos oss kan du få Bilstereo og DAB-adaptere levert hjem innen timer.


Dension DAB + U er en USB-drevet løsning for mottak av DAB i bilen, eller hjemme som fungerer som en USB flash-stasjon med mp3-filer. Alpine EZi-DAB er en universal DAB-mottaker og kan derfor tilkobles en hvilken som helst bilradio.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg