onsdag 26. august 2015

Bilnummer sms

Statens vegvesen tilbyr kjøretøyopplysninger via SMS. VG Nett) Lurer du på om det virkelig var Kronprisen som kjørte forbi deg i den lille elbilen? Nå kan du få svar i en tekstmelding. Nå blir det mye enklere, så å si den samme informasjonen er nå bare én SMS unna. Ved å sende REGNR, registreringsnummer, til 22vil du . Skal du finne eieren av bilen kan du også benytte vegvesenets SMS-tjeneste.


Send inn REGNR (mellomrom) og registreringsnummeret på kjøretøyet du ønsker . Statens vegvesen gjør det nå enklere å skaffe informasjon om kjøretøy. Du skriver REGNR + det aktuelle registreringsnummeret til 22eksempel på en slik SMS melding er feks REGNRBP500Denne tjenesten koster kroner . OBS: Tenker ikke på sms-tjenesten til Statens vegvesen.

En kort stund därefter får du ett svars-sms med information om det fordon som har det aktuella registreringsnumret. Tjänsten är avgiftsbelagd och kostar kronor . Det holder å skrive bare bilnummeret, du trenger ikke regnr. Statens vegvesen innfører nå en ny tjeneste som gir info om kjøretøy via SMS.


Samboeren min gjør dette fra privattlf sin. Han jobber med verditransport, så kan hende at han har noe . Nysgjerrig på hvem som kjører foran? Ved å sende REGNR registreringsnummer på SMS til 22vil du etter kort tid kunne få opplysninger om alle personbiler. Her har vi samlet en del spørsmål og svar om SMS-oblat på.


Med SMS Park startar du din parkering via mobiltelefonen och betalar endast för den faktiska parkeringstiden. Drar ditt ärende ut på tiden behöver du inte . Transportstyrelsen har även tjänst som låter dig söka via sms. Tjänsten, heter Vem äger fordonet?


Statens vegvesen tilbyr nå kjøretøyopplysninger via SMS. Ved å sende REGNR registreringsnr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg