mandag 24. august 2015

Gratis dropbox

En Dropbox Basic-konto er gratis og har GB med lagringsplass. Du kan laste ned programmer som er gratis, for å få tilgang til Dropbox fra datamaskinen og . Få mer plass på en (gratis) Dropbox Basic-kontoer-konto.

Hvis du går tom for Dropbox-plass, er det et par ting du kan gjøre for å få mer. Gratis team er laget for Basic- og Plus-brukere som jobber sammen i samme bedrift eller på de samme prosjektene. Når du oppretter eller deltar i et gratis team, . Dropbox sørger for å lage kopier av filene dine på Internett, PC-er, nettbrett og smartmobiler som du har installert Dropbox-klienten på.

Yunio Knuser Dropbox på kapasitet. For når for eksempel Dropbox i utgangspunktet bare byr på to gigabyte gratis lagringsplass i nettskyen, . Dropbox gir deg 2GB gratis lagringsplass i utgangspunktet. I tillegg er det mulig å få ekstra gratis lagringsplass ved å invitere venner – 500MB . DropBox er en solid skylagringstjeneste, men ulempen med DropBox er at du får altfor lite gratis plass. GB holder ikke lenge når man laster . Noen som vet om en måte å få mer gratis plass på Dropbox uten at man må.


Dropbox er enkelt å bruke, enkelt å sette opp, og som den slue reven den er gir den deg akkurat nok lagringsplass gratis for at du skal bli . TEST: Nettsky-tjenester - Drive, Dropbox og iCloud2.

Hvilken skylagringstjeneste er best? Hvilken-skylagringstjeneste-er-best-9081b. Dropbox er gratis for opp til 2GB data.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg