tirsdag 25. august 2015

Bluetooth adapter bil

DAB- og Bluetooth-adapter til bil. Våre Highway in-car lydadaptere er den enkleste måten å lytte til digitalradio og tilkoblet ly gjennom ditt eksisterende . NAF har testet åtte adaptere som kan ta i mot DAB-signaler i bilen.

HELT sikker på at den fungerer mot nøyaktig bluetoothversjonen i din bil. Høyttalere, DAB-radio, DAB-adapter eller DAB-antenne? Vi har alt du trenger for å oppgradere.


Highway 4trådløs DAB biladapter med Bluetooth.

Type: dab+ biladapter; Tilkoblinger: Bluetooth, 12V USB-lading; Lydoverføring: AUX, fm; Tjenester: dab+ radio, Service Following, Spotify, . Du trenger ikke ny bilradio når FM-nettet slukkes, bare en av disse. Highway 4strømme musikk fra mobilen med Bluetooth. Kjøp Bilstereo og DAB-adaptere hos Expert. Søker automatisk beste frekvens; Kan brukes som bluetooth handsfree. Utvalget DAB-adaptere til bil er kjempestort, til dette formålet har jeg prøvd ut Tiny.


Kult med Tiny Audio Cer at den også har Bluetooth. Du trenger ikke ny bil når FM-nettet slukkes, bare en av disse DAB-adapterne. Bredt utvalg av spillere og DAB+ radio til din bil.

Rimelig Media-Receiver (uten CD) Radio med Bluetooth, USB, iPod mm. Har du aux i bilen men ikke Bluetooth? Her er den perfekte løsningen for deg! Bilstereo: Er på utkikk etter et bluetooth til aux-adapter slik at jeg slipper å dra. Hovedformålet er å spille musikk fra telefon til bilstereo.


Bluetooth adapter JVCinnlegg10. AUX adapterBufretDABnor Bluetooth AUX adapter med mikrofon og støyfilter. Enheten kan brukes på alt av utstyr som har 3. En liten med funksjonell DAB-adapter for ettermontering i bil. Ved å koble mobilen til Tiny Cvia Bluetooth, kan man bruke Csom . Tiny Audio C11+ DAB+ adapter med . Har bilen din en gammel FM-radio, kan en DAB-adapter være den letteste og.


I tillegg har antennen meget god kvalitet, og Bluetooth gjør det . Ny DAB+ adapter med bluetooth, som er genialt enkel å montere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg