mandag 5. august 2019

Brenne cd mac

Du kan brenne filer på CD-er og DVD-er, og bruke platene som sikkerhetskopier, sende dem til venner eller kopiere filene til en annen . Hvis Mac-maskinen har en optisk stasjon, eller du har en ekstern DVD-stasjon, kan du brenne CD-er og DVD-er. MP3-CD-er som du kan spille på CD-spillere som støtter dette formatet, eller på en datamaskin.

Hvis du vil brenne en MP3-C må alle sangene på den ha . Mac-maskiner kan gjøre omtrent alt en Windows - basert datamaskin kan gjøre. Dette gjelder for å lage musikk- CDer. Mens du bruker en Mac du bruker et .

Dersom det er musikk du snakker om, tarseg av dette. Bare lag en spilleliste, og trykk på brenn cd knappen. Jeg er relativt ny med MAC OSX, og lurer på hvordan man får brent en vanlig musikk cd. Prøvde med Finder, men fant ingen konverterings . Har lastet ned musikk fraog får ikke til å brenne det på cd. Har mac, og når jeg velger å brenne filen, så vil den ikke avspilles i dvd.


Digitale musikkfiler kan være praktisk for MPspillere og media stasjonene, men å holde en fysisk kopi rundt er alltid en god idé. Hvis Mac har en CD-R-stasjonen, da programvaren av de grunnleggende operativsystemet er designet for å hjelpe brukeren brenne CDer uten mye hassle. Denne artikkelen vil presentere gratis DVD-brennere med enkle funksjoner for Mac OS X.

Jeg prøver å brenne en C slik at jeg kan bruke den til music spillere osv. Problemet mitt nå er at musikken kun fungerer for MAC og Windows . Det finnes et par forskjellige måter du kan lage en kopi av en CD på en Mac. For lyd-CDer den beste måten er å importere CD iog deretter brenne en . Brenne data-CDer på Mac er nyttig for arkivering av filer som du lagrer på din datamaskin. Du kan brenne en data-CD på en Mac ved hjelp av verktøyet . It is built into every Mac and it is easy as can be. Here is how to burn a DVD or CD on your Mac without any.


Sammenlign tilbud på Dvd brenner mac i kategorien DVD- og CD-brennere fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av DVD- og . Du kan spille av dvd-filmer, spille av og brenne cd-er medog. På den Mac-en som har den optiske stasjonen (ikke din MacBook Air) . Mac OS X allows you to burn, or write, CDs without installing any special software. You can burn data CDs to store large . Burn for Mac, free and safe download. When I first got my Mac, Burn was one of the first . Man brenner dem jo ikke, men bildene kopieres til en CD-skive.


Nå har du fortalt Mac'en hvilke bilder du vil brenne. Nevertheless, there are still times when you'll need to burn a data CD or DVD with your Mac. The resulting disc can be used on Mac, Windows, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg