tirsdag 27. august 2019

Bli kunde

Har du BankID fra en annen bank kan du enkelt og greit bli kunde i DNB. Hos oss kan du raskt og enkelt bli kunde. Du får blant annet nettbank, så mange kontoer du ønsker og døgnåpen servide hele året - alle dager!

Det er enkelt å bli kunde hos oss. Er du over år og har en BankID fra en hvilken som helst annen bank, kan du registrere deg i vår nettløsning og få konto og . Bli kunde hos Nordea og opprett bankkonto på nett. Følg de enkle stegene på nettsiden, eller kontakt kundeservice på 06001.

Velg en av bankene våre, og bruk BankID for å bli kunde. Nettbank og mobilbank får du med en gang, og bankkortet kommer i posten om en ukes tid. Bruk din eksisterende BankID for å bli kunde hos oss, og bestill deretter alt du trenger. Har du BankID og er over år, kan du bli kunde og ta i bruk nettbanken . Dersom du ønsker å søke om lån blir du automatisk kunde og behøver ikke å følge bli kunde-beskrivelsen først. Du kan fortsatt bli kunde selv om du ikke har BankID.


Vi sender deg alt du trenger i posten, og du legitimerer deg med pass eller annen gyldig legitimasjon når . Bank i hverdagen er enkelt med Storebrand. Her får du alt du trenger: konto, kort, nettbank og mobilbank.

Har du BankID kan du bli kunde og åpne konto her og . Hvis du ikke har BankID og vil bli kunde - eller bare ønsker en prat med oss, avtaler du et møte på ditt nærmeste kontor. Da kan vi forberede oss best mulig til du . For å bli kunde uten BankID må du møte opp personlig på et av våre kontorer for å legitimere deg med pass. Ta med eventuelt tilleggsdokumentasjon dersom du . Det tar bare noen få minutter å bli kunde i OBOS-banken.


Etter at du har registrert deg kan du logge inn i nettbanken, hvor din brukskonto og sparekonto er k. Det er enkelt å bli kunde i Gjensidige Bank – uansett om du vil bytte bank eller kun ha ett bankprodukt. For at vi i ASKO skal kunne registrere deg som kunde så raskt som mulig, ber vi om at skjemaet nedenfor fylles ut. Tv- og bredbånd fra Get gir deg store tv-opplevelser. Fritt kanalvalg koblet med lynraskt bredbånd gir deg fremtidens tv-opplevelser!


Med BankID blir du kunde på et par minutter. Du får alt du trenger: nettbank, konto, kort og mobilbank. I BN Bank får du en gebyrfri dagligbank. Danske Bank finner du løsningene her.


Vi tilbyr enkle banktjenester og er tilgjengelig for deg når du trenger oss med mobilbank, brettbank og timers kundeservice. For å bli kunde elektronisk i LillestrømBanken må du ha BankID. Velg det alternativet som passer for deg. Når du har blitt kunde kan du enkelt søke lån, kjøpe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg