tirsdag 30. juli 2019

Nyeste macbook

MacBook lanserer en helt ny måte å bruke styreflaten på. Force Touch-styreflaten er laget for å gi et likt og responsivt klikk uansett hvor på flaten du trykker. Nye MacBook Pro er tynnere, lettere og kraftigere enn noensinne.

Og den introduserer Touch Bar, som lar deg bruke Macen på en splitter ny måte. Før vi avslører det på sistesiden begynner vi med en gjennomgang av hva Apple forteller oss skal skille nye MacBook fra den ett år eldre . TEST: Apple MacBook Pro med Touch Bar (2016)30. Nå er Apples nye MacBook Pro endelig offisiell27.

Dette er Apples nye MacBook Pro25. Apple har lansert sin tynneste MacBook9. Slik er nye MacBook Pro – her er de norske prisene ITavisenitavisen. Apple viste frem tre nye MacBook Pro-modeller og en oppgradert MacBook Air 13″ i kveld. Da Apple i dag introduserte MacBook Pro 13″, 13″ med Touch bar og 15″ med Touch Bar samt en ny MacBook Air 13″, nevnte de ikke . Touch Bar, ytelse, pris og tilkoblinger.


Det har vært knyttet stor spenning til den kommende MacBook Pro-en med Touch Bar. TYNNERE: Apple har slanket den nye Macbook pro-serien (til høyre), . NESTEN SVART: Apples nye MacBook Pro fås kjøpt i en mørkegrå aluminiumsversjon.

Det er riktignok den flerfargede stripen over tastaturet . STORE NYHETER: Apples markedssjef Phil Schiller presenterte de nye MacBook-maskinene fra scenen i Cupertino, California. Macbook Pro er så liten at den gjør Macbook Air nesten meningsløs. Skal du kjøpe deg ny Mac og er usikker på om du skal velge MacBook,. MacBook Air 11-tommer leveres som standard med GB minne (RAM), mens . Etter fire år med samme maskin var det 27. Som ryktene i forkant allerede hadde . Apples nyeste MacBook Pro er ikke for de med dårlig hjerte, for den er herlig og frustrerende på samme tid.


Nye MacBook Air 1Med en helt ny prosessor og oppgradert intern grafikk er fantastiske MacBook Air blitt enda bedre! Med suveren batteitid opptil hele 12 . Vi vil at du skal få en optimal brukeropplevelse med ditt nye produkt fra Apple. Derfor vil vi her gi deg nyttig informasjon og gode råd . Jeg har en MacBook Pro fra 20som synger på siste verset og hadde egentlig bestemt meg for å erstatte den med en MacBook Pro . Med et tastatur i fuld størrelse, et trykfølsomt Multi-Touch-pegefelt, Retina-skærm sjettegenerations Intel Core M-processor, multifunktionel USB-C-port og . Da var endelig dagen kommet og Apple lanserte neste generasjon MacBook Pro. Et verktøy for seriøs bildebehandling, musikk og andre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg