onsdag 10. juli 2019

Lefdal ipad

Vi har stort utvalg av Apple iPad og nettbrett med Android eller Windows. Enten du trenger ett enkelt nettbrett til ungene eller til surfing, eller du vil ha en tøffere . Pad Air er tynnere, lettere og kraftigere enn sine forgjengere.

Den er kun mm tykk, veier bare 4gram og får ekstrem prosessorkraft fra A8X. Pad mini Retina GB Wi-Fi + Cellular (grå). Pad Air 1GB WiFi + Cellular (grå). Vi har tilbehøret som forlenger levetiden og tilbyr en mer fleksibel utnyttelse av ditt nettbrett. Se vårt utvalg av skjermbeskyttere, etuier og bordstøtter som . Pad 1GB WiFi (sølv) - Syltynn og lett.


Denne iPaden gir deg eksepsjonell kraft med en strålende 7quote; Retina-skjerm, avanserte . Pad Air 1GB WiFi (sølv) - Tynnere og lettere enn noensinne. Pad Air byr på utrolig ytelse, en klar Retina-skjerm og det avanserte operativsystemet iOS 9. Her finner du Lefdal sitt utvalg av iPad Pro iPad Pro er tynt, lett og utstyrt med en 12. Retina touch-skjerm, høyytelses A9X prosessor og støtte for delt skjerm. Endelig har den etterlengtede iPad-en kommet i hus, og du klør i fingrene etter å sette i gang.


Du har trykket på powerknappen og en ny verden åpner seg opp!

Nye Apple iPad Air er her, så gjør deg klar for en spennende opplevelse pakket i en imponerende enhet. Air er raskere, tynnere og lettere. Pad mini har en nydelig Retina-skjerm, men er kun mm tykk og veier kun 2gram. Lefdal har et stort utvalg av tastatur til iPader - også flotte trådløse tastaturer. GB WiFi (stellar grå) - Med vidstrakt 12.


Retina-skjerm, kraftfull A9X prosessor og multitaskingegenskaper som overgår det . Vi nordmenn elsker å være ute og iPad-en er enkel og hendig å ha med seg. På stranden, på fjellet eller i parken blir den utsatt for san støv og fukt som kan . Pad Pro med 7-tommers skjerm har en kombinasjon av kraft og bærbarhet du aldri har opplevd maken til. Den drives av A9X-chipen, har den . Siden det bare er et par dager siden Apple lanserte 4. Lefdal og Elkjøp kom denne uken med et tilbud på iPad GB Wifi. Dette var en glipp, sier elektrokjeden.


Kjøpte en i går, la også merke til at alt tilleggsutstyr som ble lagt til fikk prisen nkr. Regner med at det i en kort tid var lagt inn feil formel, . Hva synes du om de nye produktene Apple lanserte igår? I dag får du iPad mini med Retina-skjerm til utrolige 279- i alle våre varehus og i nettbutikken!


Vi har kun 15stk - så vær rask!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg