mandag 22. juli 2019

Apple tv sumo

Sumo på Apple TV har alt innholdet du er vant med fra våre andre plattformer. Hele sesonger og forhåndsvisninger av store serier, direkte sport . Finn ut hva du skal gjøre hvis du trenger hjelp med videokvalitet eller med å spille et spill, høre på musikk eller strømme innhold.

Etter siste oppdatering av Apple TV i går så stopper programmer på TVsumo opp etter nøyaktig min så kommer skjermsparer på. Hva i all verden er årsaken til dette tullet? Jeg kjøpte min Appletv bla med formål å bruke den mot å se fotball på TVSumo.


TVSumo-kunder raser over dårlig strømmekvalitet under.

Og Dinside kjenner til flere som har slitt med TV Sumo-fotball på nettopp Apple TV. Ifølge TV Sumo skal det imidlertid ikke være noe rent . LES MER: NRK vs TVSumo på Apple TV. Man har mange muligheter med Apple TV.


Her er ti kjekke triks for deg som har gått til anskaffelse . NORSKE KANALER: Nå kan Apple TV-eiere se på både NRK og TV rett. Knapt en måned etter at TV Sumo ble tilgjengelig på Apple TV, . Apple TV er en liten boks du kobler til TV-en din via en HDMI-kabel. Nyt enorme utvalg fra tjenester som blant annet Netflix, , TVSumo og .

SØK I SUMO OG NRK PÅ APPLE TV: Både TV og NRK er på Apple TV, og fra og med 13. Etter å ha startet arbeidet i fjor høst, er en ny versjon av TV Sumo nå tilgjengelig. Har du fjerde generasjon Apple TV er det ikke lenger noen grunn til å. HBO Nordic og 1kroner i måneden for TVSumo.


Fra før er Netflix, NRK, Viaplay og TV Sumo representert på Apple TV, og også disse fungerer svært godt på den nye modellen. Har klart meg uten tv noen år men vurderer å skaffe meg en for å se litt fotball, primærbruken blir Sumo og kanskje litt NRK. Så enkelt kan du strømme TV-kanalene på en Apple TV. Gå inn i app store og last ned NRK, TV Sumo, DPlay og Viaplay.


Jeg har pleid å koble pc med hdmi kabel til tv for å få sett Premier League via tvsumo, men ser det er kommet en app til apple tv og lurer på i . Apple TV mediespiller (GB) - Løft tradisjonell TV-titting til nye høyder og utforsk alle de fantastiske mulighetene Apple TV gir deg. Viaplay (TV TV og Viasat 4) abonnerte vi på fra før, som et slags. TV Sumo har nemlig en app som er helt ubrukelig, noe TV ser ut til. TVSumo og NRK fjernsyn nett TV kan du se i fullversjon i utlandet uten.


Nei, det var sant, Sumo hadde vi ikke klart å aktivere på Apple TV. Hvor var det vi så Transparent , egentlig?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg