onsdag 27. mars 2019

Våtromssertifikat register

Registeret har opplysninger om alle foretak som har fått rett til å bruke kvalitetsmerket sentralt godkjent. For å finne et foretak kan du søke på foretakets navn . Kursing og eksamen for et fagarbeidersertifikat , for eksempel et våtromssertifikat, er altså bare en del av topputdannelsen som gir rett til å .

Våtromssertifikatet er en garanti for at bedriften har kompetanse på området. For å finne et foretak kan du søke på . Skriver i mail at han har års erfaring og våtromssertifikat.

Det er ikke krav til våtromssertifikat da dette er noe ekstra som firmaet tilbyr. Det er valgfritt å bruke så lenge håndverker følger de byggtekniske . Når baderommet skal pusses opp er du derfor på den sikre siden hvis du benytter fagfolk med våtromssertifikat. Også lærlinger kan delta på våtromskurs, og ta våtromssertifikat, hvis de har mindre enn. Alle sertifikat registreres i et sentralt register hos Fagrådet for våtrom.


Kandidater med bestått eksamen i modul A, B eller C får sertifikat i henhold til dokumentert fagområde. Alle sertifikater registreres i et sentralt register hos FFV. Alle må oppdatere sitt våtromssertifikat hvert femte år for å sikre at de har riktig kompetanse innen.


Endelig et register for samsvar mellom produkter i våtrom. Mange av våre ansatte innehar våtromssertifikat, og bedriften leverer en rekke våtrom hver måne både flislagte, og bad med belegg, veggvinyl og malbare . Baderom som er bygget opp av selger selv eller noen bekjente med våtromssertifikat. Fukt i kjeller på grunn av svikt i drenssystemet. Veien til våtromssertifikat – Grunnmodul og Fagmodul (Modul A). Attester i faglig register som bestemt ved lovgivning i det land hvor.


I tillegg til å inneha Mesterbrev, har bedriften også ansvarsrett og faglig leder innehar våtromssertifikat. Vi tilbyr både innvendig og utvendig . Totalflis AS har i tillegg våtromssertifikat. Adresse: Eikremsvegen 11 60Mauseidvåg; Registrert i MVA: Ja; Registrert i NAV aa-registeret: Ja; Registrert i . Vår leder har også våtromssertifikat. Oslo; Registrert i MVA: Ja; Registrert i NAV aa-registeret: Ja; Registrert i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg