onsdag 6. mars 2019

Kroppsanalyse

Flere treningssentre tilbyr kroppsanalyse, men hva går det egentlig ut på, og er det verdt pengene? En tradisjonell vekt forteller deg kun hvor mye du veier, men sier lite om kroppssammensetningen din. På SATS kan du ta Kroppsanalyse og få en komplett gjennomgang av hva kroppen din består av!

Med det avanserte måleapparatet Tanita MC-1måler vi din . SIDE2): Norges største treningsskjeder tilbyr kroppsanalyse og mener de på minutter kan gi en komplett gjennomgang av hva kroppen din . Det koster ingenting å bli medlem - kom i gang i dag og få full oversikt over din kroppsammensetning. Inbody 7er et verktøy som måler sammensetningen av en menneskekropp.

Inbody benytter seg av en teknologi som kalles BIA . Hva er den fysiologiske alderen min? InBody – En ny standard for måling av kroppssammensetning og kroppsanalyse. Noen som har gjort det før og har erfaringer fra det? For litt i underkant av to år siden fikk jeg sneket meg til en kroppsanalyse på Elixia der jeg fikk målt fettprosenten, estimert kaloribehov osv. Med en kroppsanalyse kan du få en komplett gjennomgang av hva kroppen din består av.


Med måleapparatet Tanita MC-1måler vi din . God helse er ikke bare basert på en persons kroppsvekt, men på kroppens sammensetning av både muskelvev, kroppsfett og væskebalanse. Tanita Body Composition Analyzer ved Spenst Halden, et av markedets beste og mest .

Vi har en av markedets beste Tanita-vekter, en vekt der man kan få gjort en kroppsanalyse via bioimpedans-måling. Gjennom en kroppsanalyse kan du blant . Vekt er en viktig risikofaktor for mange livvstilsykdommer som blant annet sukkersyke, hjerte og karsykdom og flere kreftformer. Jeg tok en kroppsanalyse i dag og fikk skrevet utkjema.


Treningsveilederen fortalte meg grundig hva de forskjellige verdiene var, og om hvordan jeg lå . På TrimFit kan vi ved en enkel og smertefri test avsløre kroppssammensetningen i kroppen din. Ved å stå barbeint på vekten (Tanita MC780) samtidig som du . Et ypperlig redskap for optimalisering og motivasjon. Nå kan du måle kroppssammensetningen din med Tanita Body Analyzer.


Legger du ned masse tid på trening men er usikker på om dette gir ønsket resultat? En kroppsanalyse vil vise deg endringer på din kropps sammensetning som . Med vår Tanita BC- 4har vi nå muligheten til å gi deg en meget god oversikt over din muskel og fettmasse og hvordan den er fordelt rundt i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg