onsdag 13. mars 2019

Samfunnskunnskap test

Her kan du ta eksempeloppgaver i samfunnskunnskap for norske innvandrere. Oppgavene i samfunnskunnskapsprøven vil ha annet . Comments Off on Religions and Ethics in . Comments Off on Oppgave test, 348 . Den enkelte kommune bestemmer selv tidspunktet de vil arrangere prøven i samfunnskunnskap. For lærere som underviser voksne innvandrere i timer samfunnskunnskap og norsklærere som tar opp samfunnsfaglige emner i . Hvis du skal søke om norsk statsborgerskap, og er mellom og år, må du ha bestått en prøve i samfunnskunnskap på norsk, eller statsborgerprøven.


Innvandrere må bestå egne tester i muntlig norsk og samfunnskunnskap for å få permanent opphold i Norge, foreslår regjeringen. Prøver i norsk, samfunnskunnskapsprøve og statsborgerprøve. Les om krav til norsk og samfunnskunnskap for permanent oppholdstillatelse her, om . Avsluttende prøve norsk og samfunnskunnskap. Testen vil rettes av en av våre erfarne lærere, og du får testresultatet sammen med en evaluering.


Test i norsk- høyere nivå, Bergenstest. Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere (2012) finner du her. Personer med rett og plikt, eller rett, til opplæring må ta samfunnskunnskap gjennom sin egen bostedskommune . Her fremgår det at alle som søker norsk statsborgerskap skal beherske et minimum av norsk muntlig og gjennomgå en test i samfunnskunnskap.


Nye regler for fritak fra timer samfunnskunnskap. Det er nye regler om fritak fra plikten til opplæring for innvandrere med rett og plikt eller . Liste : Samfunnskunnskap - priser Information in English hours of social studies The. Samfunnskunnskap: Dette kurset er rettet mot voksne innvandrere som søker permanent oppholdstillatelse i Norge. Kurset er super-intensivt og går . Opplæringen i samfunnskunnskap skal gis på et språk som du forstår. Kommunen kan kreve at du gjennomfører en test for å fastslå om du har et slikt behov.


Kurset dekker følgende emner som er definert i Læreplanen for norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere: Innvandrer i Norge; Historie, geografi og . Den obligatoriske prøven i samfunnskunnskap skal prøve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg