mandag 3. desember 2018

Verifone norge

Husk å sjekke betalingsterminalen jevnlig for skimmingutstyr. Verifone het tidligere Point Transaction Systems AS. Kontaktinformasjon for Verifone Norway AS Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Verifone Norway AS har besøksadresse Østre Aker vei 2 05Oslo og postadresse Postboks Økern, 05Oslo. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert . Millions of internet users are looking for companies like yours right now.

Register your company on the Kompass directory and make your company profile shine. Samarbeid med Verifone muliggjør betaling med MobilePay på Verifones betalingsterminaler i Norge, Danmark og Finland. DNB, Nets og Verifone har signert avtalen som gjør det mulig for.


DNB, sier Per Kristian Nauste, administrerende direktør Verifone Norge.

CASH og Verifone går sammen om å tilby mCASH som betalingsløsning i Verifones 0betalingsterminaler i Norge. Danske Bank har inngått et samarbeid med Verifone for å muliggjøre betaling med MobilePay på Verifones betalingsterminaler i Norge, . Bajasen har sammen med HighandLow (foto) og Goldbox (post-produksjon) laget en casefilm for en ny tjeneste som Verifone Norge har . Verifone Norway AS ble etablert i Oslo i 1987. Med mer enn års erfaring innen elektronisk betalingsformidling har Verifone opparbeidet seg en ledende . Bajasen har sammen med HighandLow (foto) og Goldbox (post-produksjon) laget en casefilm for en ny tjeneste som Verifone Norge har utviklet sammen med . Betalterminal Yomani från Point-Verifone Norge, Yomani är en snabb och säker betalterminal som är redo för framtiden. Den norske virksomheten har vært i markedet siden 19under navnet Point Transaction Systems, og byttet i januar 20navn til Verifone Norway AS etter å . ATL har inngått en avtale med Verifone Norway AS for leveranse av bankterminaler.


Alt-I-Ett abonnement på betalingsterminal . Verifone DnB Vipps Publisert: 2017. Vipps i terminalen sammen med DNB, sier Per Kristian Nauste, administrerende direktør Verifone Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg