onsdag 12. desember 2018

Teori app

Vi har akkurat lagt ut en ny og forbedret utgave av appen i app store. Den største nyheten er at du nå også får lyd på alle oppgavene. Teoritentamen er tilgjengelig på web og app.


Lær teorien enkelt og effektivt med våre oppgaver. Oppgaver laget av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund; Laget på samme måte som teoriprøvene hos Statens vegvesen; App for iOS . Jeg sitter å ser imellom apps som er gode til å bruke som trening når jeg ikke har boken tilgjengelig. Det er snakk om Teori til personbil.

For å kunne benytte applikasjonen trenger du et gyldig pass fra Teoritentamen. Teoritentamen kan skilte med Norges desidert største og beste utvalg av . TEORIAPPEN KLASSE B Betal en gang - få tilgang for alltid. Utviklet etter den offisielle teoriprøven til Statens Vegvesen Kvalitetssikret av . Skal du ta teoriprøven for bil eller moped?


Da kan du øve deg med vår applikasjon! Applikasjonen inneholder en teoriprøve for bil eller moped. Skal du ta teoriprøven til klasse B (bil) er dette appen for deg. FEM-STJERNER Jeg kjøpte appen på fredag, pugget helt til jeg fikk bestod og . Appen koster forøvrig kroner, og har den fordel at den . Mangler du den hersens teoriprøven?


Gratis teoriprøve for deg som vil bestå teoriprøven hos Statens vegvesen. Full tilgang til teoriprøven i klasse B; Over 5spørsmål; Tilgang til skiltprøve; Ubegrenset antall tester; Detaljert statistikk; Gratis app til iOS og Android. Forbered deg til teoriprøven, eller sjekk dine kunnskaper. Denne quizen har ti spørsmål med svaralternativer, hentet fra spørsmålsbasen som danner . Laget på samme måte som teoriprøvene hos Statens Vegvesen; App for iOS og Android er inkludert.


Bil-teori tilbyr teoriprøve for bil klasse B. Teoritestene inneholder spørsmål hver, og de hjelper deg med å bestå den virkelige teoriprøven. Skal ta teori prøven i morgen :) føler jeg klarer det meste men hvordan føle seg klar. Masteroppgaven “Hvordan utvikle en App i grunnleggende musikkteori i samarbeid med elever fra ungdomsskolen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg