torsdag 30. juni 2016

Eiendomsinformasjon gratis

Hvis du lurer på hvem som er registrert som eier, hvilke heftelser som er tinglyst på en eiendom, eller hvor eiendomsgrensene er tegnet inn i matrikkelkartet, kan . I dag ble eiendomsregisteret lagt ut åpent på nett. Her får du enkel tilgang til oppdatert eiendomsinformasjon. GRATIS Å SNOKE: Statens kartverks ny nettside seeiendom.


Her får alle bolig og hytteeiere . Areal som oppgis i SeEiendom beregnes på grunnlag av registrert informasjon om eiendomsgrenser i matrikkelen. Det kan være feil eller mangler i .

Nå kan du enkelt sjekke eiendomsinformasjon på nett. Med den nye tjenesten gjør vi hverdagen enklere for innbyggere, eiendomsbransjen . Nå får du gratis og enkel tilgang til eiendomsinformasjon på nett, gjennom en ny tjeneste fra Statens kartverk. Nasjonal formidlingskanal for eiendomsinformasjon, digitale kart og plandata. Nå kan gratis få innsyn i eiendomsinformasjon og sjekke heftelser på en eiendom.


Selvbetjeningen er mulig gjennom nettstedet Seeiendom. Hos Proff Forvalt kan du bestille norsk eiendomsinformasjon online fra GAB registeret og få tilgang til alle tinglyste . Fra i dag av kan du få eiendomsinformasjon enkelt og gratis. Med den nye tjenesten kan man få informasjon om andres og egen eiendommer, . Søk i eiendomsinformasjon på nett kan være aktuelt for eksempel. Firma: Norsk Eiendomsinformasjon as.


Denne selvbetjeningsløsningen er gratis. Gå til Arendalskart Bestille eiendomsinformasjon Dersom du ikke ønsker å benytte deg av selvbetjeningsløsningen . Nå får du gratis og enkel tilgang til eiendomsinformasjon på nett, gjennom Statens kartverks nye nettjeneste ”Se eiendom”. Norsk Eiendomsinformasjon tilsendt gratis til din mobil fyller du inn ditt mobilnummer øverst på siden og trykker Send.


Oversikt over alle eiendommer som er registrert på deg i offentlige register. Du finner også detaljer som omsetningshistorikk, areal og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg