onsdag 22. juni 2016

Billig 3d printer

Denne 3D-printeren koster bare 14kroner. Men hva kan den og andre 3D-printere brukes til? Dinside har bare prøvd én 3D-printer før: CEL Robox, som Clas Ohlson nå selger for like under .

Har 3D-printing endelig blitt billig og enkelt nok for alle? Med en 3D-skriver kan du skrive ut det meste avhengig av hvilken modell du. Kategorien kan også bli kalt 3d-printer.


D-printing er nok fortsatt bare en kuriositet for de aller fleste.

D-printeren av sitt slag som kan kjøpes for øyeblikket. Denne 3D-printeren er latterlig billig24. Denne 3D-printeren byr på ekstra høy kvalitet28. Her er 3D-printeren for hjemmet21. Her er 3D-printeren til 3dollar29.


BufretNyheter og innsikt om 3d-skrivere. Denne 3D-skriveren kan skrive med materialer samtidig – og er billig. Med en 3D-printer kan du gjøre ideene til virkelighet. Selv om vi flere ganger har skrevet at den billige 3D-printeren til husholdningen har blitt .

The Micro er en liten og lett 3d printer. Den er lett å sette opp med autojusteringer av printeren og grei programvare. Dine valg har givet resultater.


Vi udbyder indtil videre fem modeller hvoraf den billigste 3D printer koster knap . Kjøp billig Skrivere på nett hos lightinthebox. FDM bordet DIY 3D-printer (monteringsanvisningene i SD-kort).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg