torsdag 23. mai 2019

Sony kompaktkamera

Se Sonys brede utvalg av kompaktkameraer for både bilder og film. Ta stillbilder og Full HD-videoer med de enkle digitalkameraene i Cyber-shot-serien. Sony DSC-RX1kompaktkamera - Avansert kompaktkamera med 2megapiksler, en stor sensor på 1quote;, lyssterkt F1. Sony RX1IV er foran konkurrentene på de fleste punkter. Det er kompakt, har en lyssterk optikk og er et lite og nett kamera å ta med på . SNIKTITT: Sony Cyber-shot RX1R II Hvem sa at.


BufretLignendeDet er oppskriften i et av de beste kompaktkameraene vi har testet. Sony-kameraet banker konkurrentene på alt, unntatt brukervennlighet og bildekvalitet. Så bra er Sony RX1r II nemlig, at jeg ikke kan komme på noe annet kompaktkamera foruten Leica Q, som er så attraktiv for profesjonelle . Strøken bildekvalitet, lynrask autofokus, fantastisk fin søker og 4K-video.


Pent pakket inn i et kamera som bare ber om å bli . Jeg leter etter en analogi for å beskrive Sonys nyeste kompaktkamera. I sommer la den japanske elektronikkgiganten listen et vesentlig hakk . RX1V – Die Premium-Kompaktkamera mit 0-Sensor und herausragender Autofokusleistung. HX90V Kompaktkamera mit 30fachem optischem Zoom. Sony setter foreløpig zoom-rekord med dette kompaktkameraet.


Foto: Sony Sony setter foreløpig zoom-rekord med dette kompaktkameraet. Nytt RX-kamera fra Sony med superzoom. Sonys nye kompaktkamera ligner et speilrefleks, og byr på et enormt zoomområde.


TEST: Leica, Nikon, Canon og Sony slåss om fotoentusiastene. Dessuten skiller det seg fra kompaktkamera-familien det kommer fra, ved at . Sammenlign priser på Sony CyberShot DSC-HX90V Digitalt kompaktkamera. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Sony CyberShot DSC-HX90VB ultrazoom kamera (sort). Resultatet av mer enn et halvannet århundredes ZEISS-ekspertise innenfor høypresisjonsoptikk er fullstendig . Hitta en ultimat kompaktkamera för just dig.


Vi har ledande märken som Canon, Casio, Fuji Film, Nikon, Olympus, Panasonic, Samsung och Sony. Sony DSC-HX3er et kompakt zoomkamera som lar deg komme nærmerer motivene dine og forevige minnene i Full HD-film. Et enklere kompaktkamera er antagelig det beste valget dersom du har lite.


Sony CyberShot DSC-RX1III er fortsatt et populært kamera. Hastigheten, værtettingen, autofokusen og ikke minst alle innstillingsmulighetene, gjør Sony Atil et svært anvendelig kamera.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg