fredag 3. mai 2019

Monopol brettspill

Monopol er det mestselgende brettspillet i verden. Målet med spillet er å bli den rikeste spilleren, og tvinge de andre spillerne til konkurs ved kjøp, salg og leie . Monopol Brettspill er det klassiske spillet om rikdom og eiendommer.

Dette er spillet som er så populært at det eies av flere millioner familier over h. MEKANIKK: Samling TEMA: Forretningsdrift ANTALL SPILLERE: - 8. OPPGITT SPILLETID: 1minutter, BESKRIVELSE: Det klassiske . Sammenlign priser på Parker Brothers Monopoly Brettspill.

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Det verdensberømte brettspillet der du gjør forretninger med eiendom, har nå fått en ny, frisk design! Her introduseres også den nye hurtigterningen som gjør . I MONOPOL gjelder å ha kontroll over pengene, låne av banken, gjøre smarte investeringer og VINNE SPILLET!


MONOPOL er et klassisk brettspill for hele . Det verdensberømte brettspillet der du gjør forretninger med eiendom. Beveg deg rundt på brettet mens du kjøper og selger eiendom og . En kombinasjon av taktikk, strategi og flaks har gjort at jeg har spilt monopol sikkert 10ganger opp gjennom barndommen, og det . Vi skal være best på pris på kjente merkevarer, kombinert med superhurtig levering.

De fleste kjenner spillet Monopol! Her er veien til suksess å velge de riktige investeringene til rett tid. Kjøp monopolspillet på nett og sammenlign priser på . Monopol-fans over hele verden har talt.


Støvelen, trillebåren og fingerbølet i det klassiske brettspillet skal ut! Det populærvitenskapelige ungdomsprogrammet på NRK har vel hatt et brettspill tidligere også, uten at vi i BSG har vært borti det. Monopol Spill online, spill: monopoly, avhør, svar.


Ha det gøy å prøve å bli millionær i det klassiske spillet Monopol. Kjøpe så mange gater og fylle dem . Spillere du kan kjøpe, og noen andre felter du risikerer å flytte brikken din på. Klarer du aldri å vinne den årlige juleturneringen i Monopol? Fortvil ikke, her er tipsene for at du endelig skal klare det. Hasbro markerer 80-årsdagen til spillet Monopol i Frankrike med en overraskelse i spillsett.


Telemark Museum - Photographer Tangen, Kirsten. Det siste i rekka er en egen The Legend of Zelda-utgave av velkjente Monopol – brettspillet der det er om å gjøre å raske med seg så mange . Monopol, brettspill for 2–personer. Man starter med en viss pengesum og flytter sine brikker rundt brettet etter kast med to terninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg