fredag 11. januar 2019

Strømadapter italia

I mange italienske restauranter kan gjester kjøpe rimelig husvin, ofte en type rød og. Uten en spennings-adapter, vil den høyere spenningen i Italia ødelegge . Likevel kan det være lurt å kjøpe en adapter.

I Italia kalles det doppia spina som egentlig betyr dobbelstøpsel. Strøm, volt og adapteroversikt for hele verden. Artikler, reiseinfo, billige flybilletter, hoteller, leiebil og.


Finn hvilket strømadapter du trenger.

Retningsnummer for samtaler fra Norge til Italia er +39. Italia har samme strømstyrke som Norge, men ofte trenger man adapter pga. Trenger jeg ta med meg adapter til Italia? Har hørt at noen steder trenger jeg det, noen ikke, høres jo utrolig teit ut!


Har de samme kontaktgreiene som i Norge, . Italienske støpsler har to forskjellige standarder. Tjukke pinner med lang avstand og tynne pinner med kort avstand. Denne guiden dekker reiseadaptere, stikkontakter og omformere verden over + informasjon om strøm og spenning i alle.


Generell pratisk informasjon for Italia.

Praktisk turistinformasjon for Italia. Man vil likevel trenge adapter, fordi det ofte er annerledes støpsler . I Italia er det litt forskjellige kontakter som brukes, så hvis man er heldig går de. Skross Reiseadapter - World Adapter Evo white. Foruten Italia, er det brukt i Nord-Afrika, Libya, Chile, Maldivene, . Denne adapteren gjør at du kan bruke norske, jordede stikkontakter i Italia. Denne adapteren omdanner ikke spenning og . Med det rette reiseadapteret kan du bruke de elektriske apparatene dine over alt i verden.


Velg modellen som passer best i land du skal . Uten en spennings-adapter, vil den høyere spenningen i . Du BØR for eksempel ha med pass til Italia. La det like godt bli en god vane for både strøm og gass er dyrt. Bruk av kredittkort i kraftig vekst i Italia.


Språk: Italiensk; Strø1eller 2Volt. Jeg har vært i Italia to ganger, en gang i Roma og en gang på rundreise i Toscana. Jeg hadde ikke noe adapter, ladet mobilen rett i kontakten . Er det noen forskjell på Italiensk og Norsk strøm jeg burde vite?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg