torsdag 24. januar 2019

Lage qr kode

Opprett QR-kodene med din logo og pakningskode. Det er bare å laste opp logoen, så er det gjort. I tillegg kan man tilpasse kantformene og fargene.

Tjenesten er gratis og tilbys av Remark, et enkeltmannselskap som drives av Herbert van-Vliet. QR-koder kan brukes til så mangt - salg, markedsføring, URL-kobling med mer. De Skjermdump qr-kode generator t hele er svært enkelt og kan være helt gratis, som her: 1) Finn ut hva du skal lage qr-kode på.


En enkel guide med de enkle stegene til hvordan du kan lage din egen QR-kode og i tillegg få statistikk på om den benyttes.

QR-kodene finnes i dag over alt, og de kan inneholde mye nyttig informasjon, spennende. Det er ikke vanskelig å lage egne QR-koder. Det finnes mange generatorer på nettet som kan hjelpe deg til å lage alt fra enkle til avanserte qr koder. Noen av generatorene er gratis, noen . Legg inn lenke, visittkort (vCard), sms, telefonnummer, tekst og bilde i QR-koden. Skal du benytte koden på trykk eller print?


Hos QR-kode kan du lage helt gratis QR-koder som varer livet ut. QR-koder blir stadig mer populært, og bruksområdene har blitt mange. De spretter opp på stadig nye steder – QR-kodene (QR=Quick Response) er.

Tar også vare på historikk og lar deg lage egne QR-koder. Vil du vite hvordan du kan generere egne koder enkelt og gratis? Velg hvilken type QR-kode du ønsker, og fyll ut feltene for å generere koden som du kan laste ned direkte i enten.


Generer gratis QR-kode med forskjellig funksjonalitet; URL, Vcar ring, SMS, WiFi og tekst. Lei av å lete opp WiFi-passordet hver gang du har besøk? Lage en kode av en Kontakt lagret i din mobil, la en . I papiraviser, reklamebrosjyrer og boligmagasiner florerer det av slike koder, som kalles QR koder.


Som ser slik ut, for eksempel: Hvordan kan du bruke denne? QR-kode eller Quick Response code er en mosaikkode som har sitt opphav i Japan. Gå til en nettside som kan generere QR-koder.


Her kan du enkelt lage en QR-kode som inneholder en link . Lag egne QR-koder på sanger, bilder eller annet digitalt innhold knyttet til fagområdet Kunst, kultur og kreativitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg