onsdag 3. oktober 2018

Tegnebrett til pc

Vi viser laveste pris fra over 2nettbutikker. Tegnebrett, CAD og 3Dmus er ikke bare for designere og illustratører, de er perfekte til redigering av bilder privat, og fine. Wacom er største leverandør av tegnebrett på markedet med produkter for alle nivåer fra privat til proff.

Tegnebrett med 10trykknivåer og ergonomisk penn. Gir naturlig overgang fra tradisjonelle pensler og . Wacom Bamboo tegnebrett, Fun Pen og Touch Small. Tegnebrett med trådløs og batterifri penn.

Tegnebrettet kan også brukes som berøringsskjerm som da erstatter en mus og kobles til med . Tegnebrett med touch og Wacom Pro Pen 2. Tegnebrett med touch, penn og komplett programvare. De fleste tegnebrett består av en plate du tegner på, og så ser resultatet på pc-skjermen. På Wacom Cintiq 12WX er tegnebrettet selve . Begge leveres enten med USB-plugg (for PC og Mac) eller med . Wacom Intuos Pen Small tegnebrett - Intuos Pen Small er et brukervennlig tegnebrett fra Wacom som gir deg flere muligheter for tegning, bilderedigering og . Wacom Bamboo Slate Tegnebrett Large Tegnebrett. Wacom Intuos Pro Tegnebrett Medium Tegnebrett .

Finnes det noe slags tegnebrett for PC som jeg kan bruke i Macromedia Flash 8? Tegne med penn er mye bedre en med mus synes jeg, er det . Du kan ikke se på selve tegnebrettet hva du tegner, så du må holde fokuset på PC skjermen, mens du tegner med hånda på brettet. Vet ikke om dette er rette forumet å sette dette emne opp i, men jeg fant ikke noe som . PaperCaster Soft dpad er et lite, hendig tegnebrett som er ypperlig tilbehør til bærbar pc. Her er et tegnebrett myntet på vanlige kontor-pc-brukere som jobber mye i Office.


Her har produsentene bygget inn den samme teknologien som du finner i digitale tegnebrett av den typen du vanligvis kobler til en PC. Noen som har erfaring med å skrive matematikk på et slikt tegnebrett man får til PC? Skriften kommer jo opp på skjermen i stedet for der du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg