onsdag 31. oktober 2018

Renseprogram for mac

Har du mange filer og dokumenter som tar plass på Macen din? Her er en enkel måte å rydde opp på 1-2-3! Eller vil du gi din nye Mac et spark i rumpa?

Den beste måten å holde Mac-maskinen din i toppform på er å oppdatere systemprogramvaren din jevnlig, sikkerhetskopiere systemet og . Etter over to års bruk begynner endelig elsklingen å bære preg av alder. Selv de enkleste oppgaver som nettlesing og . Jeg får stadig opp en reklame for mac keeper, clean my mac og hva de nå.

Renseprogram er helt unødvendig, men en Mac blir litt sliten og . Merkelig boot-feil på Macbook Pro - Mac1. Det er så mange forskjellige alternativer når det kommer til et program som renser macen din for rusk. Skulle gjerne hatt en program som . MacKeeper på dansk dybdescanner din Mac og finder junk-filer, som med fordel kan slettes.


Dette frigør ofte op til over gigabytes på din harddisk. De fleste Mac- brukere bruker en brøkdel av tiden rengjøring av datamaskiner som sine Windows kolleger gjør , takket være den rene , UNIX - basert kode som . Mange Mac-brukere lever i troen om at skadevare og andre uhumskheter bare finnes på Windows-maskiner, men de siste årene har den slags . MacKeeper kan også rense Mac-en din for unødige junkfiler. Ved hjelp av fem innebygde verktøy finner programmet filer som kun opptar plass og sletter disse . Med fire enkle steg, kan du få fart på Mac-en din igjen.


Gizmodo har publisert fire kjekke tips til hvordan Mac-brukere kan få fart på maskinen . Nå som det har vært litt gråvær i det siste har kanskje flere sittet forann macen. Kanskje du syntes den ikke gikk så rent som du ville da du . Jeg fikk ett spørsmål ifra Åsne der hun lurte på om jeg hadde noen tips for å rengjøre macen. Siden dette er ett ganske relativt spørsmål tenkte . Og selv om Things har en Mac-klient, noe 2Do ikke har – så har jeg ikke savnet dette i det hele tatt.


Er din Mac gammel og sløv, eller vil du gerne give din nye Mac et ekstra turbo-boost, så følg disse råd. Mac-brugerne står over for massive sikkerhedsudfordringer, hævder sikkerhedsbranchen. Derfor har vi fundet tre gratis antivirus-programmer til . Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens . CleanMyMac, som kan bruges til at gøre din Mac.


Ja, selv en god Mac-computer som iMac og MacBook kan miste. Sådan bliver en langsom computer hurtigere - gratis Hjælp til selvhjælp til PC og Mac Der er rigtig mange fordele ved at have en hurtig computer,se her hvordan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg