torsdag 27. juni 2019

Reparasjon av aluminiumsfelger

Dagens biler utstyres med stadig lekrere og dyre felger, derfor er de små skadene ekstra ergerlige. Redningen kan være en mikroreparasjon . Ms teknologi kan også brukes til å reparere aluminiumsfelger.

Dette er et kostnadseffektiv alternativ til å bytte skadde felger. Vi utfører felgretting, pulverlakkering, reparasjon av kantkjøring og mye mer! BufretVi utfører original pulverlakkering med OEM kvalitet, med reparasjon av skader.


For eksempel kantkjørte felger som er noe de fleste opplever.

Vi reparerer og lakkerer slik at felgene fremstår som nye. Her er noen bilder fra mine forsøk på å fikse kantkjørte felger etter gjør. Helhetsinntrykk av ferdig reparasjon på den felgen som hadde minst . Reperasjon av felger i BERGEN - Bil og motorinnlegg31.


BufretLignendeKantkjørte og skadde felger? Originalfelg er dyrt å erstatte, du kan spare store beløp på å la oss rette opp skaden. Etter reparasjon er felgen like sterk som før, . Vi retter dine urunde eller bulkede aluminiumsfelger med en teknikk som kombinerer. Vi reparerer kantkjørte felger, demonterer og pusser opp delte felger, .

Kammeraten min klarte å kant kjøre felgen min, så vill jeg prøve å fikse dette uten å kjøpe ny felg? Noen som har noen forslag på hva jeg . Bruk proffer til felg lakkering, sveising av felger, og felg reparasjon i Oslo til en fornuftig pris! Felgretting Alnabru AS kan alt om felger! Nå er det mulig å reparere hakk, riper og skraper i lakkerte aluminiums felger.


Det er også mulig å reparere hakk, riper og skraper på vanlige aluminiums felger. Hvert år oppstår skader på et stort antall aluminiumsfelger. Parkering med skraping av felgene inntil fortauskanter er en vanlig skadeårsak. LAKK: Tore Linna spraylakkerer en skadet og reparert felg som tilhører.


I følge Rømcke og Linna er markedet for reparasjon av felger økende. Som kunde hos oss står du alltid i forkus og vi skal sørge for at du får god. Se større kart for reparasjon av felger kristiansand. Vi retter skadde aluminiumsfelger i størrelsene 13” – 20” med maks. Vi kan reparere skader, rifter og sår på aluminiumsfelger.


Vi kan reparere skader på aluminiumsfelger som har vært borti fortauskanter eller lignende. Multi Bil AS kan reparere skader på lettmetallfelger. Priseksempler på reparasjon av felg, alle priser inklusiv mva;. Lakkering av felger med en farge og enkelt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg