mandag 19. november 2018

Mølle brettspill

Mølle, eller Mil er et brettspill. Spillet er et taktisk spill for to personer, hvor hver av spillerne gjennom utplassering og flytting av spillerbrikker på spillebrettet, skal . Mølle er et taktisk brikkeleggingsspill, og det gjelder å plassere sine brikker slik at du får linjer med tre brikker på ra samtidig som du forhindrer din motstander i .

Mølle, brettspill for to personer. Brettet har felt forbundet med linjer, begge deltakere ni brikker i hver sin farge. Etter tur setter man først ut alle . Mølle er en utrolig morsom gammel klassiker, her i en flott treboks, laget av lønn og valnøtt.

Velg mellom på ra Område, Krigsskip, Dam, Mancala, Memory, Mølle, Othello og Bondesjakk! Playforia - Gratis online spill og kule avatarer! Brettspill har moret mennesker i uminnelige tider. Til brikker brukte man det man hadde, som stein og perler. De fineste folkene hadde brikker av glass og . Sjakk, brettspill for to spillere.


Dam er er et taktisk brettspill der du skal slå ut motstanderens brikker ved å hoppe over dem. Spill kjennte brettspill som kinasjakk, ludo, sjakk eller mølle online. Spill mølle mot pc-en eller mot venner fra hele verden! Mølle er et av de mest populære spillene i verden.


Spillebrettet består av tre firkanter plassert inni hverandre, og med tre plasser på hver enkelt linje i firkantene der man kan plassere sine brikker. Sjakk, Dam og Mølle spill i ett. Generell spilldiskusjon: kjenner noen d gamle spillet mil. Mil blir også kalt Mølle :) Men nei, vet . Spillebrettet i MølleMølle, eller Mil er et brettspill. Mølle er et klassisk brettspill for to spillere.


Hvis du synes om å spille Mølle, vil du kanskje også like å spille Hex. Mølle er et brætspil for to spillere. Brættet består af et gitter med fireogtyve kryds. Hver spiller har ni brikker, som regel i farverne sort og hvid. Et spill for spillere; Regler på: engelsk tysk.


Vendbar spilleplade - på den ene side til dam - på den anden side til mølle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg