torsdag 22. november 2018

Mastermind brettspill

MEKANIKK: Hodebry TEMA: Abstrakt ANTALL SPILLERE: - 5. OPPGITT SPILLETID: minutter, BESKRIVELSE: Den ene spilleren . I Mastermind Brettspillet skal du lage en fargekode, og se om de andre klarer å løse den.

Gi dem hint om hvordan de ligger an ved å angi hvor mange f. Sammenlign priser på Parker Brothers Mastermind Brettspill. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Er du ute etter gratis spill for hjernen for barn og voksne?

Mastermind Brettspill er en mobil og nettbrett versjon av en av de mest populære brettspill av moderne . MASTER MIND - Det klassiske kodeknekkerspillet. Et spill det er enkelt å begynne å spille, selv om spillet i seg selv er utfordrende nok. Våre kunder mener om Brettspill - Mastermind (nyeste omtale øverst):.


Mastermind er et bra spill for barn. De lærer å resonnere seg fram til løsningen. Spill online mastermind mot datamaskinen.


Matermind er et utfordrende strategisk brettspill for både barn og voksen. Målet er ved hjelp av tips og hint å finne .

Mastermind (opprinnelig Master Mind) er et prisbelønt brettspill som ble oppfunnet i 1970-av israeleren Mordecai Meirowitz og først utgitt i 19av Invicta . Det klassiske spillet hvor du trenger en blanding av gjetting og logikk. Prøv å gjette fargene og rekkefølgen på motstanderens spillrekke før du . Er du på jakt etter Mastermind fra til en best mulig pris? Sjekk Kelkoos prissammenligningstjeneste.


Hos oss kan du søke etter Spill og handle der det er . Mastermind brettspill norsk utgave. Den ene spilleren har satt opp en serie av seks fargede brikker. Nå er det den andre spillerens oppgave å finne ut hvordan . Analyser deg fram til riktig fargekode. Laget av eksotisk, miljøvennlig mørkt tre fra plantasje.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Brettspill, Fra år, Antall spillere. Se beste pris på Hasbro Mastermind. There are 4 for Spill in Norsk Folkemuseum:.


Spill online Mastermind brettspill gratis med Norges nye nettsted for brettspill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg