torsdag 27. september 2018

Nextgentel telio

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre nettsiden og gi deg en . Hos Telio får du billige abonnement og tjenester av høy kvalitet.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre nettsiden og gi deg en best mulig . Svenske Teliasonera selger sin bredbåndsvirksomhet i Norge til Telio.

Mobilabonnement fra NextGenTel - Hos oss får du mobilabonnement som passer for alle i bedriften. Les mer om NextGenTel, den største bredbåndsutfordreren i Norge. NextGenTel er en av Norges største leverandører av bredbånd. Profesjonelt og stabilt bredbånd til alle bedrifter. Internett til bedriften fra 29-.


Nextgentel AS - Telio fra Skøyen, Oslo. Skatt Øst mener at NextGenTel skal betale selskapskatt på utbytte som er betalt fra Telio SA til morselskapet, som følge av at Skatt Øst anser . Nextgentel tjener jo ikke penger, det er derfor Telio kjøper det.

Det sier Telio-sjef Eirik Lunde etter at han har kjøpt den bergenske . Taper kunder på sine kjerneområder. Men mobil sikrer såvidt nettovekst. Det børsnoterte IP-telefoniselskapet Telio melder torsdag morgen at de har kjøpt bredbåndsselskapet NextGenTel fra TeliaSonera. Som ansatt i Softsell as vil du jobbe med salg, markedsføring og oppfølging av Nextgentel og Telio sine kunder.


Du vil jobbe i et team og bli inkludert i daglige . Office address: Harbitzalleen 2A 02Oslo Mon-Fri: 08-16. Her finner du informasjon om ledelse og styret i Nextgentel AS - Telio. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Telio er en merkevare under NextGenTel AS. Hovedmålet for merkevaren er å selge lavpris mobilabonnement, IP-telefoni og mobilt bredbånd.


NextGenTel er en av de virkelige pionerene i det norske bredbåndsmarkedet, og sto i spydspissen for utrulling av ADSL i Norge. Kontaktmøte mellom NextGenTel og Nasjonal kommunikasjonsmyndighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg